Om Katrine

OmfavnDEG Inspirator Katrine omfavn

Om OmfavnDEG Inspirator Katrine

Hva kan jeg tilby deg

Jeg lever og jobber ut ifra et verdisyn om at «alle mennesker er naturlig ressursfulle, kreative og hele». Det betyr at uansett hva livet har gitt deg av opp og nedturer, så er det ingen ting som skal fikses. Du er perfekt sånn som du er.

Jeg hjelper deg, som føler du står fast. Jeg hjelper deg som sliter med store endringer og avgjørende valg. Jeg hjelper deg, som har et konkret ønske om en endring. Jeg hjelper deg som kjenner at du trenger en endring/forbedring, men vet ikke HVA eller HVORDAN. Jeg hjelper deg som lurer på HVA du skal drive eller jobbe med (karriererådgivning). Jeg hjelper deg som trenger å få sortert ut de riktige gjøremålene, for at du skal nå dine mål og ønsker. Jeg hjelper deg som ønsker å stå støtt i alle livssituasjoner.

Jeg TROR genuint på DEG, og er DIN allierte partner for at du skal lykkes med det du ønsker. Jeg er den hånden du kan holde i som vil være der for deg.

Hva er unikt med meg

Jeg har en unik egenskap til å se det unike i den enkelte. Derfor er min hovedoppgave å holde dine ønsker, mål og drømmer hele veien frem til du er der du vil. Jeg heier, støtter, leker og utforsker med deg ved å benytte Empiriske verktøy fra Positiv psykologien (Co-Active Coaching).

Litt om min verktøykasse:

 • Master MSc in Leadership and Organizational Psychology med hovedfokus på ledelse, organisasjonspsykologi og personlighetstesting ved rekruttering.
 • Master MSc in Strategic Marketing Management med fordypning innen forbrukeradferd, ledelse og persepsjon.
 • Bachelor innen Markedsføring med fordypning innen HR og spesialisering innen digitale kanaler innen Employer Branding for NorgesGruppen. Attrahere, beholde og skape konkurransefortrinn.
 • Jeg har 20 års erfaring innen business med lederansvar, og har benyttet NLP og Positiv psykologi for å oppnå mål og positive endringer.
 • Jeg er sertifisert Co-Active Coach, som er under min CPCC (Certified Professional Co-Active Coach) sertifisering med godkjennelse fra DNCF (Den Norske Coaching Foreningen) og ICF (International Coaching Federation).

 

Fun facts om meg:

 • STYRKEN min er at jeg har gått på glødende kull ute på London Docklands, og vet at DU også har det du trenger for å lykkes i deg.
 • PARTNER finner du i meg, for jeg har danset konkurransedans i 17 år (latin- og standard dans). Mine bragder var en VM tittel i junior Latin team i Blackpool, og gull i junior latin pardans.
 • ELSKER å gå tur, være ved vannet og å ta bilder av himmelen.
 • VERKTØY jeg bruker meditasjon/mindfulness/affirmasjoner og Positiv psykologi for stressreduksjon, energipåfyll, struktur og måloppnåelser.
 • DRIVES AV å inspirere andre til å oppdage sin unike glød for å leve sitt eget liv etter egne verdier.
 • LIDENSKAP FOR å se at andre oppnår sine mål, ønsker og lever ut sitt fulle potensiale.

 

Noen kunde referanser:

 

«Jeg har begynt å LEVE livet mitt etter at jeg har jobbet med deg.»
«Alle burde jobbet med en Coach, for dette har så stor påvirkning for livskvaliteten.»
«Jeg føler jeg endelig kan stå støtt i meg selv, og som leder.»
«Jeg viste ikke hva Coaching var, men takk for at du dukket opp i livet mitt når jeg trengte det.»

 

Jeg VET du vil lykkes! Gjør du?

OmfavnDEG Inspirator Katrine samlede

Din OmfavnDEG Inspirator Katrine

 

Du er hjertelig velkommen til å booke en GRATIS uforpliktende “sample session” samtale med meg! Så kan vi finne ut av om jeg er den rette for deg, og dine behov.

 

Fyll inn skjemaet, eller send meg en sms på 95 77 22 52 så tar vi det derfra sammen.
Vær så snill å fortell meg hvem du er
Vær så snill å legg inn din telefon, så jeg kan nå deg.
Vær snill å legg inn din e-post, så du kan motta bekreftelser.
Ingen Spam, og du kan når som helst avregistrere.

Du er hjertelig velkommen til å booke en tid med meg, om du ønsker å samarbeide med meg!

Booking knapp

 

Motta tips & inspirasjon

Hvordan DU kan ta tilbake makten over ditt eget liv. 
Leve livet på dine egne premisser.

Invalid email address
Lover å ikke sende deg spam. Du kan unsubscribe når som helst.