Julekalender 2019 luke 20

Luke 20

Luke 20!

La oss ha det GØY sammen!

Det nærmer seg jul med stormskritt, og jeg vet du begynner å bli stresset og sliten.

Derfor fortjener DU å ha det GØY.

Stopp! Ikke si tull og tøy, og gå. La meg forklare HVORFOR først.

 

Kroppen din er fantastisk! Ja, den er faktisk det. Ikke bare er den ditt tempel, men har du tenkt over hvor smart den er?

Når du stresser rundt, så sier kroppen ifra og ber deg stoppe litt opp. Hvordan, spør du. Jo, noen ganger får du vondt i hodet ditt, kroppen blir tung og det kan dukke opp stivhet og vondter. DET er kroppen din, som har sendt ut feilmeldinger om at «nå er det på tide med en pause». Du og jeg vet sannheten. Vi lytter ikke alltid til disse feilmeldingen, fordi vi skal bare først. Ikke sant?

Kroppen er veldig smart, og den glemmer ALDRI.

 

Hva jeg mener med at kroppen aldri glemmer? Jo, ved at du og jeg sier til kroppen «at vi skal bare» over tid, så bestemmer kroppen seg for å virkelig sette deg og meg ut av spill.

Å, ja så lå vi der da mens de andre stor koste seg med jule ditt og jule datt. Høres det kjent ut? Tenkte meg det.

SÅ, derfor skal vi denne julen BLI BESTEVENN med kroppen vår.
Ja, kroppen er den mest takknemlige vennen du kan tenke deg. Det finnes ingen som takker deg til de grader for så lite positiv oppmerksomhet, som kroppen din.

 

Så hvordan blir vi bestevenner med kroppen vår, spør du. Jo, hvordan blir vi venner med noen? Vi finner på noe GØY sammen, for da spiller vi på lag.

Noen forslag du kan gjøre for å BLI BESTEVENN med din kropp:
Du kan både danse, synge og vaskehuset samtidig. Syng med den stemmen du har. Dans med den flotte kroppen din, og den rytmen du har. Det spiller ingen rolle om du ser rar ut. VI rare har det veldig godt i kropp og sjel. Huset blir rent, og vi kan krysse av en ting på to-do listen vår. Samtidig som at kroppen BLIR KJEMPE FORNØYD, og kommer til å takke deg med redusert stress og høyere LYKKEHORMONER.

 

Du kan sette på en favoritt musikk, og vaske sammen med de andre i familien. Belønningen er å få se på en favoritt film etterpå. Dette er en vinn-vinn løsning. Huset blir rent og du kan sjekke av vask fra to-do listen. Du får vært sammen med de du deler huset ditt med, og jobben går dobbelt så fort fordi dere deler på oppgavene. Etterpå får dere sammen dele kos og hygge, samtidig som kroppen din blir overlykkelig med redusert stress og høyere lykkehormoner.

 

Om du og din familie liker konkurranser, så kan dere lage en konkurranse ut av vaske oppgavene. Første mann til å rydde rommet sitt, får velge hvilken film dere skal se på. Første mann til å vaske ferdig, får velge hvilken kos dere skal ha sammen. Det kan være noe varmt å drikke, noen klementiner, noen pepperkaker eller noen andre favoritter.

Jeg utfordrer deg til å skape GØY ut av noe, som du har på din to-do liste.

 

Lag en GØY stund med de rundt deg!

 

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg om du ønsker det!

Kontakt via melding, telefon 95 77 22 52, eller katrinemg@omfavndeg.no.

 

Ønsker deg alt godt!

OmfavnDEG Inspirator Katrine samlede

 

Din OmfavnDEG Inspirator Katrine

Ønsker du å bli din egen superhelt ved å finne tilbake til dine egne unike superkrefter, så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg.

 

Booking knapp

Jeg skaper Superhelter, som er en force for good her i verden!

Vi trenger deg, og dine superkrefter for å skape en bedre verden for alle.

Motta tips & inspirasjon

Hvordan DU kan ta tilbake makten over ditt eget liv. 
Leve livet på dine egne premisser.

Invalid email address
Lover å ikke sende deg spam. Du kan unsubscribe når som helst.