Julekalender 2019 luke 2

Luke 2

Luke 2!

SuperPower tool – takknemlighetsjournal

 

Gi deg selv en fantastisk start på uken med en ny god rutine, som vil gi deg ekstrem glede og nye takknemlighetsbriller.

 

En SuperPower tool som får deg min SuperHelt til å skape deg et tilfredsstillende velvære i ditt liv ved å skrive en daglig takknemlighetsjournal.

 

Gjør det veldig enkelt. Du trenger ikke å kjøpe noe spesielt for å skrive en takknemlighetsjournal. Du kan skrive det ned i notater på telefonen din, laste ned en gratis takknemlighets app (gratis app uten reklame Gratitude morning), dediker en notatbok til takknemlighet eller bruke en notatbok du allerede har. NB! Jeg har ingen økonomisk kobling med denne appen, men jeg bruker den hver dag, og noen dager koser jeg meg ekstra med å drodle og tegne i min takknemlighetsbok. Du velger selv hva som passer deg best.

 

Poenget er at du gjør det som passer deg best, for meningen er at du skal kose deg mens du tenker på de små tingene du er takknemlig for.

  • Så begynn i det små.
  • Sett deg ned og kjenn etter hva du er takknemlig for.

 

Om du skriver i en notatbok, så skriv øverst på siden:

  • I dag er jeg spesielt takknemlig for:
  • Så under i korte konkrete setninger i NÅ TID.
  • F eks: Jeg er takknemlig for: 1) en god kopp med kaffe. 2) tenne levende lys. 3) en god venn.

 

Det er ingen fasit på hva du skal føle at du er takknemlig for, eller hvor mange ting du skal føle takknemlighet for.

 

I starten vil det nok føles vanskelig å føle takknemligheten over noe, eller mer enn en eller noen få ting. Det er helt i orden, for det er bare hva du føler der og da som bestemmer lengden på listen. Det er ikke lengden på listen, men hva du virkelig føler der og da som er avgjørende. Vær god mot deg selv!

 

NB! Lov meg at du ikke blir sint på deg selv, for dette er en muskel som vi skal trene opp igjen. Når du var liten, så var du det mest takknemlige vesenet som fantes. Etterhvert så har mye av dette gått over til hygiene faktorer, som vi ikke legger merke til før de er borte. F eks. Du er ikke takknemlig for at du har strøm i veggen helt til strømmen går. Først da savner du og setter pris på strømmen.

 

SuperPower effekten

SuperPower effekten er ekstrem stor og sterk av å føre en takknemlighetsjournal, så lenge du skriver ned de tingene du virkelig er takknemlig for der og da.

 

Magien

Magien av å føre en takknemlighets journal hver dag vil begynne å skje senest etter 90 dager. Plutselig så oppdager du nye og flere ting å være takknemlig for, som du ikke hadde eller så tidligere. Dette er magisk, og har en stor effekt på din livskvalitet. Liten din vil endre seg i takt med at du endrer deg med din SuperPower. Det er litt som å trene. I begynnelsen er dørstokkmila lang og tung, så blir du litt støl av å trene og da blir det litt vanskelig å holde treningen oppe. Belønningen er at din livskvalitet vil endre seg til det positive på et magisk vis.

 

Lykke til!

 

Jeg er takknemlig, for at du er du!

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg om du ønsker det!

Kontakt via melding, telefon 95 77 22 52, eller katrinemg@omfavndeg.no.

 

Ønsker deg alt godt!

OmfavnDEG Inspirator Katrine samlede

 

Din OmfavnDEG Inspirator Katrine

Ønsker du å bli din egen superhelt ved å finne tilbake til dine egne unike superkrefter, så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg.

 

Booking knapp

Jeg skaper Superhelter, som er en force for good her i verden!

Vi trenger deg, og dine superkrefter for å skape en bedre verden for alle.

Motta tips & inspirasjon

Hvordan DU kan ta tilbake makten over ditt eget liv. 
Leve livet på dine egne premisser.

Invalid email address
Lover å ikke sende deg spam. Du kan unsubscribe når som helst.