Mindfulness

OmfavnDEG Inspirator Katrine samlede

Mindfulness er et ord som er brukt mye i den siste tiden, men hva er egentlig Mindfulness.

 

Hva er mindfulness?

Innen psykologien defineres mindfulness «det å være bevisst tilstede og oppmerksom på det som erfares i øyeblikket, med en vennlig og åpen holdning.» Hvor det forstås som en egenskap alle har, som kan styrkes ved øvelse. Ofte er mindfulness omtalt som «oppmerksomt nærvær og oppmerksomhetstrening».

Mindfulness har sine røtter i buddhismen, og har i den senere tiden fått en plass i medisin og psykologien. Mindfulness utøves i vestlig psykologi uavhengig av religiøs eller etiske doktriner. Her utøves mindfulness med fokus på to komponenter:

  • Intensjonell oppmerksomhet på subjektiv erfaring fra øyeblikk til øyeblikk.
  • En holdning av nysgjerrighet, åpenhet, ikke-dømmende og aksept.

 

Mindfulness og meditasjon er gode teknikker, for å kunne finne roen og svarene i sitt intuitive selv. Riktig pust vil hjelpe på å fjerne stress og angst. Kroppen og hodet vil redusere stress- og angstsmerter ved enkle øvelser.

Benytter ulike teknikker avhengig av hva som ønskes å oppnås som resultat. F eks. Om det er ønske å roe ned stress, så kan enkle puste- og avslapningsøvelser benyttes. I andre tilfeller kan det benyttes mantra hvor det er ønske om å jobbe litt dypere for å styrke selvet.

Mindfulness og meditasjon kan benyttes i grupper hvor det er et ønske om å jobbe med spesifikke temaer. Dette er et godt verktøy for å komme inn i en bestemt sinnsstemning og ved å skape et felles utgangspunkt i gruppe sammenheng.

Benytter mindfulness og meditasjonsøvelser ved 1:1 som en del av en coaching sesjon om ønskelig. Dette er gode verktøy som supplerer ulike coaching teknikker, for å sikre deg at du oppnår en vedvarende effekt av din bevisste reise.

Du kan oppleve å omfavne styrken, svarene, kunnskapen, evnene, ressursene og magien i DEG. OmfavnDEG er her for å veilede og støtte deg til å oppdage at svarene, styrken og magien er inni deg. Ved å oppnå en kontakt med din indre stemme, stole på deg selv og bevege deg forbi tidligere erfaringer. Så vil DU kunne oppnå et mer fredfylt og harmonisk liv i tråd med dine egne verdier.

Jeg ønsker å inspirere deg til å leve det livet du ønsker deg. Vil guide DEG til å OMFAVNE DEG SELV og den styrken, makten og magien du har inni deg selv. Slik at du kan leve ditt liv på dine egne premisser og verdier.

Jeg kan bistå deg til å finne tilbake til den stødige deg, slik at du kan ta trygge avgjørelser for å få et godt liv.

 

Booking knapp

 

Velkommen skal du være til meg!

OmfavnDEG Inspirator Katrine samlede

Namaste!

Din OmfavnDEG Inspirator Katrine

 

Motta tips & inspirasjon

Hvordan DU kan ta tilbake makten over ditt eget liv. 
Leve livet på dine egne premisser.

Invalid email address
Lover å ikke sende deg spam. Du kan unsubscribe når som helst.