Hvordan fungerer Coaching

Smilende OmfavnDEG Katrine

Hvordan fungerer Coaching

Coaching er en ansikt til ansikt (1:1) samtale og undervisningsform. Coachingen kan også foregå via video eller telefonsamtaler, når det er mest hensiktsmessig.

Første sesjonen er for kartlegging, og er normalt på 90 minutter. Noen har en konkret målsetning, som f eks definere «hva vil jeg jobbe med?», «hvordan skal jeg få mindre stress i livet?», «hvordan trives i livet mitt?», «hvordan takle relasjoner?» osv.

Andre kan kun ha en formening om at det er behov for en endring i livet sitt, men klarer ikke å konkretisere det ned i helt «hva» eller «hvordan». Det kan handle om en følelse av fast låsthet, møtt veggen, utfordrende, uutholdelig å forbli i status quo og trengs en endring. Det handler om å ha kommet til en erkjennelsesfase om et behov for en endring.

Individuelt tilpasset coaching ut ifra behov hos den enkelte, for å oppnå ønskelige resultat. Vi er alle unike, og derfor blir hver coaching prosess farget av dette. Jeg benytter ulike supplerende teknikker innen mindfulness og meditasjon, for å gi deg størst effekt av dine timer hvor dette er nødvendig. Skreddersøm av verktøy du trenger, for å mestre dine utfordringer på det stedet der du er.

Innen Co-Active Coaching fungerer veiledningen som et samspill mellom to partnere. Noen ganger vil du selv føre hele prosessen hvor jeg kun er din støtte partner med i dansen. Andre ganger vil du trenge at jeg er din støtte som viser deg ulike mulige neste steg. Det er DU som er i fokus, og det er DU som styrer din prosess. Jeg vil være en del av din aktive prosess, men du styrer rytmen og resultatet. Det er samspillet og tilliten mellom oss som vil lede deg dit du vil. Jeg ønsker deg bare alt godt her i livet, for DU fortjener KUN det beste!

Det er vanlig å ha sesjoner hver 2. uke (mellom 2. – 4. uker), for alt handler om prosesser. Det er viktig å gi seg selv tid til å kunne bearbeide og prosessere mellom hver sesjon. Vi er alle mennesker, og det er behov for plass til å leve livet også. Det er tross alt livet vi prøver å skape til det beste for oss selv ved hjelp av Coaching.

Livet er en konstant læringsplass, hvor det eneste konstante er utvikling.

Du er hjertelig velkommen til å booke en kartleggingssamtale med meg.

 

Booking knapp

Jeg vil gjerne jobbe med deg, som ønsker å definere ditt eget personlige brand.

OmfavnDEG Inspirator Katrine samlede

Velkommen skal du være til meg!

Din OmfavnDEG Inspirator Katrine

Motta tips & inspirasjon

Hvordan DU kan ta tilbake makten over ditt eget liv. 
Leve livet på dine egne premisser.

Invalid email address
Lover å ikke sende deg spam. Du kan unsubscribe når som helst.