Hvem passer Coaching for

OmfavnDEG Inspirator Katrine velkommen

Hvem passer Coaching for, egentlig?

Coaching passer, for den som aktivt ønsker å samarbeide eller sparre med en annen for å finne tilbake til sine skjulte krefter og ressurser. Jeg jobber med deg som menneske, uavhengig av din nåværende situasjon. Det er dine unike styrker og ressurser, som vil bli tydelig for deg som din unike verktøykasse for å mestre og å skape det livet du ønsker.

Alle som selv ønsker å bygge en allianse med meg, for å nå sine egne mål her i livet kan jeg veilede. Det er DU som er sjefen, og som styrer din egen prosess. Min rolle er å være inspirator/motivator som kan tilby en verktøykasse og andre perspektiver, for at DU skal bli den beste versjonen av deg.

Har du kommet til et punkt i livet, hvor du kjenner at du trenger å gjøre noen endringer. Så kan jeg bistå deg, med å finne de svarene og løsningen du trenger ved at jeg lærer deg å OmfavneDEG selv. Siden det er DU som er diamanten, mens jeg kun er en sparringspartner så du skal oppdage den virkelige styrken i deg på nytt.

 

Jeg er OmfavnDEG Inspirator, og har et unikt øye for å se andres unike verdi, styrke og resurs.

 

Uavhengig om du har et konkret mål, eller om du kun har kommet til et punkt i livet hvor du ønsker en endring. Så kan jeg være din samarbeidspartner, for at du kommer deg dit du vil med livet ditt. Det er du som bestemmer agendaen, og jeg vil individuelt tilpasse de verktøyene du trenger for å komme deg dit du vil.

Jeg ser hele deg, og vil anerkjenne, respondere og supportere deg dit du vil med intensjonen om ditt beste.
Jeg tror genuint på at DU er god nok, som du er. Jeg tror genuint på at DU har alt du trenger av svar, styrke og kunnskap inni deg selv. Jeg tror genuint på at DU er unik. Jeg tror genuint på at DU har en betydning for samfunnet vi lever i.
Når du er klar, så er jeg her for å bistå deg for å finne tilbake til ditt sanne jeg. Slik at du kan stå støtt i deg selv, og leve ditt liv på dine premisser og verdier.

Du har kanskje hørt fraser som:

 • Du er for mye
 • Du er ikke nok
 • Du er ikke god nok
 • Du er ikke stødig nok
 • Du er ikke trygg nok
 • Du tåler ikke stress eller press
 • Du snakker utydelig
 • Du er for sensitiv
 • Du er for lukket
 • Du er vanskelig å forstå
 • Du er……

Du kan fylle inn, for listen kan bli lang. Sannheten er at ingen av disse påstandene er sanne, for vi er alle både og. Du er både sterk, og følsom. Du er både åpen, og lukket. Ingen av oss er BARE en ting, men en bevisstgjøring på hvilke settinger gjør at vi krymper oss for å være noe vi har lært at vi er. Det er en usannhet, som jeg gjerne ønsker å bistå deg med å fjerne.

Livet er en konstant læringsplass, hvor det eneste konstante er utvikling.

 

OmfavnDEG Inspirator Katrine samlede

Velkommen skal du være til meg!
Din OmfavnDEG Inspirator Katrine

Du er hjertelig velkommen til å booke en GRATIS uforpliktende “sample session” samtale med meg! Så kan vi finne ut av om jeg er den rette for deg, og dine behov.

 

Fyll inn skjemaet, eller send meg en sms på 95 77 22 52 så tar vi det derfra sammen.
Vær så snill å fortell meg hvem du er
Vær så snill å legg inn din telefon, så jeg kan nå deg.
Vær snill å legg inn din e-post, så du kan motta bekreftelser.
Ingen Spam, og du kan når som helst avregistrere.

Du er hjertelig velkommen til å booke en tid med meg, om du ønsker å samarbeide med meg!

Booking knapp

Motta tips & inspirasjon

Hvordan DU kan ta tilbake makten over ditt eget liv. 
Leve livet på dine egne premisser.

Invalid email address
Lover å ikke sende deg spam. Du kan unsubscribe når som helst.