Coaching

OmfavnDEG Inspirator Katrine armer i kryss

Hva er Coaching

Coaching er (1:1) en ansikt til ansikt samtale og undervisningsform. Coachingen kan også foregå via video eller telefonsamtaler, når det er mest hensiktsmessig.

Jeg jobber med deg som menneske uansett hva din status quo er. Jeg jobber utifra et perspektiv om at alle har en unik sammensetning av styrker og ressurser, som det er behov for i samfunnet vårt. I dette ligger også at du innehar alt du trenger for å stå støtt i alle livssituasjoner og å skape deg det livet du selv ønsker deg. Min oppgave er å inspirere deg til å finne tilbake til disse ulike styrkene og ressursene du innehar.

Første sesjonen er for kartlegging, og er normalt på 90 minutter. Noen har en konkret målsetning, som f eks definere «hva vil jeg jobbe med?», «hvordan skal jeg få mindre stress i livet?», «hvordan trives i livet mitt?», «hvordan takle relasjoner?» osv.

Andre kan kun ha en formening om at det er behov for en endring i livet sitt, men klarer ikke å konkretisere det ned i helt «hva» eller «hvordan». Det handler om å ha kommet til en erkjennelsesfase om et behov for en endring.

Individuelt tilpasset coaching utifra behov hos den enkelte, for å oppnå ønskelige resultat. Vi er alle unike, og derfor blir hver coaching prosess farget av dette. Benytter også Mindfulness- og meditasjons teknikker der hvor dette gir størst effekt.

Innen Co-Active Coaching fungerer veiledningen som et samspill mellom to partnere. Noen ganger vil du selv føre hele prosessen hvor jeg kun er din støtte partner med i dansen. Andre ganger vil du trenge at jeg er din støtte som leder deg i riktig retning, for et naturlig neste steg. Jeg vil være en del av din aktive prosess, men du styrer rytmen og resultatet. Det er samspillet og tilliten mellom oss som vil lede deg dit du vil.

Det er vanlig å ha sesjoner hver 3. uke (mellom 2. – 4. uker), for alt handler om prosesser. Det er viktig å gi seg selv tid til å kunne bearbeide og prosessere mellom hver sesjon. Vi er alle mennesker, og det er behov for plass til å leve livet også. Det er tross alt livet vi prøver å skape til det beste for oss selv ved hjelp av Coaching.

Livet er en konstant læringsplass, hvor det eneste konstante er utvikling.

 

OmfavnDEG Inspirator Katrine samlede

Velkommen skal du være til meg!

Din OmfavnDEG Inspirator Katrine

Du er hjertelig velkommen til å booke en GRATIS uforpliktende “sample session” samtale med meg! Så kan vi finne ut av om jeg er den rette for deg, og dine behov.

 

Fyll inn skjemaet, eller send meg en sms på 95 77 22 52 så tar vi det derfra sammen.
Vær så snill å fortell meg hvem du er
Vær så snill å legg inn din telefon, så jeg kan nå deg.
Vær snill å legg inn din e-post, så du kan motta bekreftelser.
Ingen Spam, og du kan når som helst avregistrere.

Du er hjertelig velkommen til å booke en tid med meg, om du ønsker å samarbeide med meg!

Booking knapp

 

Motta tips & inspirasjon

Hvordan DU kan ta tilbake makten over ditt eget liv. 
Leve livet på dine egne premisser.

Invalid email address
Lover å ikke sende deg spam. Du kan unsubscribe når som helst.