Quote software error
Din styrke / Identitet / Mindset / Powerwithin

A software error in my system

 

Har du opplevd at noen har sagt ting til deg? Påstander om hvordan du er. Påstander om hvilke egenskaper du skal inneha? Sterke meninger om hvem du er. Det har jeg også. Jeg kaller dem software errors.

Nå skal jeg forklare deg hvorfor jeg kaller dem sotware errors, men først skal jeg spesifisere hva som kan forårsake disse software errors.

Hva snakker jeg om? Jo, jeg snakker om at noen har sagt høyt eller gitt deg følelsen av at:

 • Du ER for følsom
 • Du ER for kald/følelsesløs
 • Du ER for entreprenør
 • Du ER for låst/lite endringsvillig
 • Du ER alltid så flink
 • Du ER alltid så lat
 • Du ER ikke bra nok
 • Du ER alltid så blid
 • Du ER alltid så lykkelig
 • Du ER feit
 • Du ER for tynn
 • Du ER stygg
 • Du ER for mye
 • Du ER for lite
 • Du ER vanskelig å like
 • Du ER vanskelig å elske
 • Du ER………..

Fyll inn. Listen kan bli lengre enn til månen og tilbake. Det er ikke det som er poenget. Poenget er når noen har gitt oss disse kraftige påstandene, så har vedkommende som har servert denne kraftige påstanden også gitt oss en begrensning. De har satt en merkelapp på oss. Satt oss i bås. Segmentert og definert oss som person.

Det er ganske tøft gjort å heve seg selv opp som en GUD eller Dommer, som kan bestemme og sette en konklusjon med to streker runder. Sånn er DU. Ferdig snakket om den saken. Til hvilken rett har vedkommende med sine egne begrensinger og perspektiver på omverden til å skape det til å bli en sannhet? En egenskap, som skal være din sannhet. En del av deg.

Sannheten er at vi i løpet av livet havner i mange slike situasjoner. Kjenner du deg igjen? Du har hørt dem, ikke sant? Situasjoner hvor en eller annen serverte oss en såkalt sannhet om oss selv. Jeg har opplevd dette mange ganger, og de gjør noe med deg og din egen identitet. De planter et frø.

Et lite frø rundt tvilen om ditt egentlige jeg. Du begynner å spørre deg selv med tvil «er jeg ????» Neste gang du havner i en lignende situasjon, eller møter vedkommende. Så begynner du å tilpasse deg denne «sannheten». Redd for å tråkke ut idet igjen. Redd for å VÆRE. Så begynner du å dempe lyset ditt. Du slutter å være den egentlige deg. Den egentlige du med alle dine unike egenskaper begynner å dempe ned ditt egentlige deg. Sabotere ditt egentlige jeg. Du begynner å tilpasse deg, for du har blitt fortalt at du ER noe og du tilpasser deg i henhold til dette fremover. Ja, det er faktisk sånn at VI gir den andre rett, og vi tar til oss og adopterer de kraftige påstandene som VÅR egen sannhet.

Det gjør vondt, ikke sant? Å erkjenne. Å se, innse fakta. VI tillot den andres sannhet til å bli en del av oss. Det svir i brystet, for tvilen på din egen identitet har blitt satt i skyggen av andres påstander. Siden det er jo det som er sant. Ikke sant? De har sagt det, så det må selvsagt være. Ikke sant? De ville aldri sagt det om det ikke var sant. Ikke sant? Folk er ikke onde, heller. Nei, folk er ikke onde. Sannheten er at de mente egentlig ikke noe vondt. Vedkommende som kom med disse påstandene gjorde dette ut ifra sine egne begrensninger og perspektiv, for å kunne forstå verden ut ifra sitt eget perspektiv. Det betyr ikke at det er sant, og har rot i denne virkeligheten. Vi har alle rett til å tolke og mene hva vi vil, men vi har ingen rett til å skape vår tolkning av omgivelsene i verden til andres sannhet.

Disse sannhetene har satt seg i systemet, kroppen og sinnet vårt, som bugs. Dette er et resultat på at noen ønsket å være en del av vårt system, men så oppstod det et problem. Din versjon og den andre sin versjon snakket ikke samme språk. Dette resulterte til en bug i ditt system, for du fikk en feilmelding som du ikke forstod der og da. Denne påstanden har satt seg i systemet ditt med en reaksjon, og en automatisk negativ tanke om en påstand om hva du ER. Reaksjonen kan være at du kjenner det i kroppen som en klump i magen, redsel, du blir lei deg, ensom, selvhat, depresjon eller at du kjenner på «vondter» i kroppen. Dette kan være vondt i magen, solarplexus, hodepine, nakken blir stiv, ryggen, skulder, bekken eller kne smerter. Alt er kun kroppens måte å fortelle deg at den husker denne feilen i systemet. Siden den har ikke blitt ryddet opp i ennå.

Ønsker du å fjerne denne feilen?

Dette er kun en bug, en programmeringsfeil som du lett kan få fjernet ved å oppgradere til en nyere software. Spør deg selv. Hvor deilig hadde det ikke vært å få fjernet disse software feilene i systemet ditt? Gi slipp på bugs gjøres ved en avinstallering, og oppgradering av ny software. Det kreves en innsats, men du klarer det så lenge du selv ønsker det.

Hvor mye fra 1 – 10 ønsker du virkelig å fjerne en slik error, som har plaget systemet ditt over lang tid? Hvis du ønsker å fjerne den, så klarer du det. Vi alle klarer det, for det er bare oss selv som kan fikse det.

 1. Det første du må gjøre er å stoppe opp, og spørre deg selv hvilken påstand du ble fortalt.
 2. I hvilken grad TROR du at den er sann? Har den fått plass i deg, så begynn med å ta små skritt i den retningen du mener er mer sant.
 3. Hvor mye ønsker du å bli kvitt denne feilen i ditt liv?
 4. Gi slipp på feilen (bug)
 5. Begynn med å fortelle deg at «Du er som du skal».
 6. Begynn med å fortelle deg at den sannheten, ikke er din sannhet. Den situasjonen får ikke lov til å definere deg som person.
 7. Definer hvem DU ER.
 8. Lytt til hjertet ditt. Hva forteller det deg?

Kroppen husker alltid. Den glemmer aldri, om du ikke begynner å omprogrammere ditt eget sinn, så vil den siste feilmeldingen være gjeldene. Hvis du sier til deg selv at dette er sant, så tror kroppen at dette er sant. Begynn med å ta et oppgjør med dette tankesettet. Så vil kroppen også gi slipp på gamle feil i systemet. Den gir slipp på det som ikke lenger gjør deg godt. På lik linje som du gir slipp på såkalte sannheter som ikke gjør deg godt. Den åpner for at du kan begynne å leve ut den du egentlig er.

Kort oppsummert:

Definer bug, resoner over motivasjon for innsatsen, gi slipp – avinstaller, omprogrammer med en oppgradering ved å lytt til deg selv, gi deg selv tillatelse til å være deg selv, fortell deg selv sannheten, la hjertet ditt lede deg til ditt sanne jeg. Så du kan leve livet ditt som deg, og ingen andre sine påstander. Det må være ekstremt hardt å skulle leve opp til andre sine merkelapper, for livet går i bølger. Det er tøft nok å være seg selv, og stå i det med våre egne premisser og begrensninger.

Til slutt vil jeg bare si deg en ting. Vær god mot deg selv, fordi du gjorde så godt du kunne med de ressursene du hadde til rådighet den gangen du ble fortalt noe. Ikke klandre deg selv, men heller takk deg selv for at du stod i det. Snart er du ett skritt nærmere å være mer deg selv.

Del gjerne dine tanker rundt hvilke erfaringer du har, og hva du har lært som andre kan dra nytte av.

Ønsker du hjelp til å fjerne Styggen på ryggen, og finne tilbake til din styrke og unikhet så er du velkommen til å booke en samtale med meg!

OmfavnDEG booking knapp

 

Del gjerne denne artikkelen med de du mener har nytte av innholdet. Bli med på å skape verden et bedre sted å være, for alle.

 

Kunnskap gir mest verdi ved deling. Sharing is caring!

OmfavnDEG Katrine folded hands

Din OmfavnDEG Inspirator Katrine

Motta tips & inspirasjon

Hvordan DU kan ta tilbake makten over ditt eget liv. 
Leve livet på dine egne premisser.

Invalid email address
Lover å ikke sende deg spam. Du kan unsubscribe når som helst.

Forfatter

omfavndeg@gmail.com

Comments

January 18, 2019 at 12:36 pm

Hi, this is a comment.
To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
Commenter avatars come from Gravatar.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *